Puține lucruri despre mine, în propriile cuvinte.

 

Încă de mic copil am cochetat cu fotografia, pentru că trebuia să surprind cele mai importante momente ale celor mari. Am trecut pe rând de la clasicul aparat pe film la cel digital (compact, al fratelui meu). În 2012 viața mea s-a schimbat radical, realizând că din această pasiune pot face o carieră. Cu acest gând mi-am achiziționat propriul aparat foto.

 

Au urmat doi ani de cunoaștere a aparatului și a principiului de funcționare, după care am intrat în echipa Maximstudio. Acest lucru mi-a schimbat total traiectoria, acumulând un bagaj mare de cunoștiințe într-un timp relativ scurt. Începând cu finalul anului 2021 am decis să continui într-o carieră independentă pe partea de evenimente.

 

O altă pasiune a mea din copilărie a fost sportul, așa că am intrat și pe această nișă. Și în această ramură am avut parte de o ascensiune rapidă, având un avantaj că am practicat sporturi de echipă în copilărie, iar acest fapt te ajută să anticipezi mai rapid momentele ce urmează să se întâmple. Am colaborat și mai colaborez cu multe agenții naționale și internaționale, chiar am și deschis propria mea agenție foto bazată pe sport, UPfoto.